Full-Stack Devaaja tuotetaloon

Haemme kasvavaan¬†joukkoomme uusia¬†full-stack devaajia tai sellaiseksi haluavia. √Ąl√§ ep√§r√∂i tarttua tilaisuuteen, vaikka et osaisikaan ennalta kaikkea. Motivoituneet ja oppimiskykyiset hyv√§t tyypit¬†ovat meille aina kiinnostavia.

Full-stack devaajana modernien web-palveluiden devaus on juttusi. Käyttöliittymäkerroksen lisäksi sinulta sujuu luontevasti myös palvelinpään devaus eikä tietokanta ole sinulle mörkö. Nautit työympäristöstä, jossa hommat tehdään pitkäjänteisesti ja laadukkaasti. Yksikkötestaus ja katselmoinnit ovat rutiininomainen osa työtä siinä missä koodauskin. Unohtamatta kuitenkaan ketteryyttä, josta olemmekin erittäin ylpeitä. 

Kaikkein t√§rkeint√§ ei ole valmiiksi hankittu osaaminen meid√§n teknologioistamme ‚Äď oleellisempaa on ennakkoluuloton asenne ja kyky oppia. Oppimiskyky√§ edesauttaa teht√§v√§√§n soveltuva koulutus ja/tai aikaisempi ty√∂kokemus. T√§m√§n hetken buzz-wordeja ovat AngularJS, JavaScript, TypeScript, CSS, LESS, Bootstap, .NET Framework, C#, MS SQL Server, Amazon AWS, CloudFormation ja T-SQL. Pystyt ty√∂skentelem√§√§n englanniksi sek√§ suullisesti ett√§ kirjallisesti.

Arvostat valmentavan johtamisen organisaatioita, joissa työt tehdään itsenäisissä tiimeissä. Nautit, kun pääset vaikuttamaan tiimisi ja koko organisaation toimintaan. Jaksamistasi edesauttaa hyvät edut ja säännölliset työajan ulkopuoliset virkistystapahtumat. Ammattitaitoiset ja mukavan rennot työkaverit on kuitenkin kaikkein tärkeintä!

Kertooko yllä oleva kuvaus sinusta? Mitä vielä odotat. Tiimimme odottaa hakemustasi viimeistään 30.6.2017. Vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi toivomme liitteeksi CV:tä. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Halko, p. 0400 707276.

Haku p√§√§ttyy: 
30.6.2017