Integraatio- ja DW-tekijä

Olemme tuotetalo. Meillä on kaksi tuotetta: Analyse2 Merchandising ja Analyse2 Category Analytics. Nämä ovat kaupan alan tuotteita, joilla määritellään mitä tuotteita myymälöissä myydään ja mihin hintaan. Ammattikielellä tarjoamme siis valikoimanhallinnan-, hinnoittelun- ja kampanjahallintatuotteita. Asiakkaitamme ovat erilaiset ruoka- ja tavarakaupan ketjut. Molemmat tuotteemme ovat moderneja web-pohjaisia pilvipalveluita, joista on helppo olla ylpeä.

Tuotteiden kehityksestä vastaa meillä neljä agilea devaustiimiä yhdessä tuotehallinnan product ownereiden ja UX-designereiden kanssa. Viides tiimimme, tiimi johon nyt haemme sinua, vastaa tuotteidemme yhteisestä perustasta - tietovarastosta ja sen integraatioista. Meille tutummin A2DW:stä. Data Vault 2.0 -tietomalliin perustuva tietovarastomme mallintaa vähittäiskaupan datan tuotteidemme ymmärtämään muotoon. Tietovarasto perustuu Microsoftin SQL Serveriin ja integraatiot perustuvat SSIS:n ja/tai C# .NET -koodiin. Koko paketti hostataan Amazonin pilvessä.

Parasta meillä on ihmiset ja ilmapiiri. Sitä kaikki uudet kehuvat ja lähteneet kaipaavat. Puheissa korostuu A2:sen juhlat, lanit, in-house bändin keikat, yhteiset lounaat ja ilmapiiri. Työtyytyväisyyttä meillä mitataan päivittäin aulassa olevan Happy or Not -automaatin avulla. Tätä kirjoittaessa tyytyväisyysaste on 91%, vuoden keskiarvon ollessa 95%.

Työt tehdään autonomisissa agile-tiimeissä, välineillä ja menetelmillä jotka tiimi itse valitsee. Meillä vallitsee luottamuksen ilmapiiri ja aito vaikuttamisen mahdollisuus asioihin. Yhtenä esimerkkinä ovat meidän tasaisesti toistuvat Innovation & ShipIt -sprintit, joiden aikana tiimimme ovat vapaita tekemään juuri niitä asioita, mitä itse kokevat tärkeiksi.

Kuulostaako edellä kuvattu seuraavalta työpaikaltasi? Tule tapaamaan meitä ja keskustelemaan paikasta tarkemmin. Samalla pääset tutustumaan tiimiin ja varmistumaan, että tämä on oikea paikka juuri sinulle. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.6.2017. Vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi toivomme liitteeksi CV:tä. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Halko, p. 0400 707276.

Haku päättyy: 
30.6.2017